سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی

رئیس کمیته حقوق بشر مجلس:‌ تروریست ها محاکمه شوند

رییس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شواری اسلامی در نامه ای به وزیر امور خارجه و رئیس قوه قضاییه خواستار محاکمه ترویست‌ها شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۴ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 01
کد خبر: ۵۷۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر زهره الهیان رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی،  به مناسبت روز جهانی مبارزه با قربانیان ترور در نامه‌هایی جداگانه به ریاست قوه قضائیه و وزیر امور خارجه خواستار معاضدت قضایی و اداری در شناسایی و پیگرد این مجرمین، استرداد آنها از سایر کشورها و محاکمه آنها و توقیف دارایی‌هایشان  و همچنین ارائه اطلاعات موثق از میزان و نحوه فعالیت منافقین در سازمان ملل متحد به ویژه در ژنو شد.

 

متن این نامه به شرح زیر است:

حضرت آیت الله رئیسی (مد ظله العالی)

ریاست محترم قوه قضائیه

سلام‌علیکم

همان‌گونه که مستحضرید در جمهوری اسلامی ایران بیش از ۱۷هزار هم‌وطن عزیزمان، قربانی اقدامات تروریستی و نقض فاحش و سیستماتیک حقوق بنیادین بشر از جمله حق حیات، حق امنیت و حق سلامت توسط گروه‌های تروریستی به ویژه سازمان مجاهدین خلق (منافقین)، داعش و ... شده‌اند.

به منظور بزرگداشت مقام شهدای ترور و خانواده‌ها، جمعی از خانواده قربانیان ترور با حضور در کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی مورد تکریم قرار گرفتند. درخواست آنها دسترسی به عدالت قضایی برای پیگیری محاکمه و مجازات عاملان و کمک برای تهیه و حفظ مدارک و اسناد جنایات انجام شده است.

با عنایت به امنیتی بودن اغلب ترورها، این خانواده‌ها دسترسی به مدارک مورد نیاز برای پیگیری قضایی و اقامه دعوت ندارند بنابراین تقاضا داشتند که دستگاه قضا با همکاری دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی در اقامه دعوا و محاکمه عاملان این جنایات، به آنها کمک کنند.

لذا خواهشمند است دستور فرمایید معاضدت قضایی و اداری در شناسایی و پیگرد این مجرمین، استرداد آنها از سایر کشورها و محاکمه آنها و توقیف دارایی‌هایشان که باید برای جبران خسارت قربانیان به کار گرفته شود، انجام شود.

اطلاعات موثق از نحوه فعالیت منافقین در سازمان ملل متحد ارائه شود.

 

جناب آقای دکتر ظریف

وزیر محترم امور خارجه

سلام‌علیکم

همانگونه که مستحضرید روز ۲۱ اوت برابر با ۳۱ مرداد مصاف با روز بین‌المللی یادبود و احترام به قربانیان تروریسم است. در جمهوری اسلامی ایران بیش از ۱۷هزار ایرانی مظلوم، قربانی اقدامات تروریستی و نقض فاحش و سیستماتیک حقوق بنیادین بشر از جمله حق حیات، حق امنیت و حق سلامت توسط گروه‌های تروریستی به ویژه سازمان مجاهدین خلق (منافقین) و داعش و ... شده‌اند.

به منظور بزرگداشت مقام شهدای ترور و خانواده‌ها، جمعی از خانواده قربانیان ترور با حضور در کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی مورد تکریم قرار گرفتند. درخواست آنها، لزوم حمایت دولت برای محاکمه عاملان و جبران خسارت از قربانیان و ملاقات با سفرای کشورهای اروپایی در ایران است.

متأسفانه امروزه اکثریت این تروریست‌ها با پناهندگی در کشورهای اروپایی با فرار از تیغ عدالت، همچنان به برنامه‌ریزی علیه مردم ایران اقدام می‌کنند. قصور کشورهای اروپایی در خصوص معاضدت قضایی و اداری در شناسایی و پیگرد این مجرمین، استرداد آنها و توقیف دارایی‌هایشان که باید برای جبران خسارت قربانیان به کار گرفته شود، قابل اغماض نیست.

از دستگاه دیپلماسی مورد انتظار است:

۱ـ بر حسب وظایف قانونی خود، به مقامات ذیربط در کشورهای اروپایی که به حمایت از منافقین تروریست می‌پردازند، در خصوص ضرورت فراهم کردن دسترسی قربانیان ترورها به عدالت قضایی و محاکمه عاملان این ترورها و لزوم عدم حمایت از تروریست‌ها و مسئولیت بین‌المللی آنها به واسطه قصور در انجام تعهدات بین‌المللی تذکری قاطع و با قید فوریت داده شود.

۲ـ ملاقات رسمی جمعی از این قربانیان ترور و خانواده‌هایشان با سفرای کشورهای حامی تروریست‌ها به ویژه منافقین و داعش و انعکاس فجایع انجام شده توسط آنها به منظور تسکین آلام و داغ فراموش‌نشدنی این خانواده‌ها و حمایت از حقوقشان ترتیب داده شود.

۳ـ اطلاعات دقیق‌تری از چگونگی اقدامات منافقین و حمایت از آنها توسط دولت‌های اروپایی توسط نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور جمع‌آوری و منعکس شود.

۴ـ اطلاعات موثق از میزان و نحوه فعالیت منافقین در سازمان ملل متحد به ویژه در ژنو ارائه شود.

انشاءالله تا پایان شهریور ماه سال جاری کمیته حقوق بشر مجلس گزارش اقدامات انجام شده در این خصوص را از آن وزارتخانه واصل کند.

 

فارس

ارسال نظر